Australialaiskomistus palautti hymyn Bella Hadidin huulille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallitulokas Bella Hadidin ja poptähti The Weekndin suhteen päätyttyä mies siirtyi melko nopeasti toiseen kaunottareen. Hadid on kertonut edelleen yrittävänsä toipua ensirakkautensa menettämisestä ja erosta, mutta The Weeknd alkoi kuitenkin hyvin nopeasti seurustelemaan laulaja Selena Gomezin kanssa.

Bella Hadid poisti suhteesta kuullessaan Selena Gomezin hänen sosiaalisesta mediastaan, mutta jatkoi kuitenkin entisen rakkaansa The Weekndin seuraamista. Nainen kommentoi, että ei halunnut polttaa mieheen siltoja, joiden rakentamiseen he olivat käyttäneet niin paljon aikaa. Nyt Hadid näyttäisi olevan asiasta eri mieltä vietettyään hieman aikaa erään näyttävän australialaiskomistuksen kanssa.

Bella Hadid on nyt nähty viettävän aikaansa australialaisen Jordan-nimisen miesmallin kanssa. 20-vuotias komistus on saanut naiselle hymyn huulille ja saattanut olla myös osasyy siihen, että Hadid on nyt päättänyt viimein Daily Mail -lehden mukaan mennä edellisestä suhteestaan eteenpäin ja poistaa myös entisen poikaystävän seuraamiensa henkilöiden joukosta Instagramista.

Splash
Splash