Mies luuli hattutempun onnistuneen – kaverit auttoivat salaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni kuvaa verkkoon videoita tempuista, joiden onnistumisprosentti on aika pieni. Tämän vuoksi videoita joudutaankin kuvaamaan aina useampia ja monesti tempusta voikin jäädä tekijälle käteen vain kymmenien pieleen menneiden ottojen materiaalit.

Nyt videolla nähdään hauska tilanne, jossa eräs mies yrittää tehdä hattutemppua. Kaveri kuvaa videolle, kun mies yrittää heittää hatun ilmaan niin, että se pyörähtäisi kerran ympäri ja laskeutuisi sen jälkeen oikein päin miehen päähän. Miehen kaverit päättivät salaa auttaa ystäväänsä suorittamaan tempun.

Mies ei huomannut, että toinen hänen kaveruksistaan kävi pään takana ottamassa heitetyn hatun kiinni ja pudottamassa toisen hatun oikein päin miehen päähän. Tempun tekijä on todella onnellinen kuvitellessaan, että hän itse onnistui kerrankin tempun tekemisessä.