Nainen alkoi syömään enemmän – sai takapuolensa takaisin

Fitness Lifestyle Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Claire Maxwell -niminen nainen oli pyörtyessään lyönyt leukansa. Hän ei pystynyt murtuneen leuan vuoksi syömään viikkoihin kunnolla, minkä seurauksena hän oli laihtunut. Hän ei ollut ajatellut asiassa olleen mitään ongelmaa vaan hän oli edelleen pitänyt itseään hyvännäköisenä. Eräästä kuvasta hän kuitenkin huomasi, että laihtuminen oli vienyt häneltä lihakset siitä huolimatta, että hän oli treenannut.

Nainen oli aiemmin ollut todella kiinnostunut painostaan, mutta hän päätti kuvan nähtyään muuttaa ajattelutapaansa. Claire Maxwell alkoi syömään enemmän ja keskittyi kuntosalilla raskaiden painojen nostamiseen. Peilikuva alkoi vähitellen muuttumaan ja paino jälleen nousemaan.

Claire Maxwell on julkaissut kaksi päivää sitten ennen ja jälkeen -kuvat, joiden avulla jokainen voi nähdä, että aina painon nouseminen ei ole huono asia. Lihakset painavat aina enemmän kuin rasva, minkä vuoksi ihmisten tulisikin Maxwellin mukaan keskittyä enemmän siihen millainen olo heillä on kuin siihen mitä numeroa vaaka näyttää.

I know I've shared this before but I'm sharing it again because it seemed to resonate with a good amount of people. . On the left was a couple weeks after I had broken my jaw, and had lost over 10 lbs. initially. On the right is a week or so ago. Now, I have never been someone to fixate on my actual weight, I didn't even own a scale until last year. But, for whatever reason, seeing that lower number on the scale messed with my head a little bit. I knew I needed to gain back the weight, but I think there is this automatic association that weighing less is somehow better. Obviously this is not true but I think that has been engrained in us by society. And to be honest, I knew I needed to gain back the weight but I didn't see the hurry. I didn't think I looked unhealthy. I thought I looked fine…lean even. It wasn't until I saw this photo on the left that I remember thinking, "oh, shit…definitely do not have a butt anymore" ? Which yes, is funny to an extent…but ☝? it's also a little scary how something can be so engrained in us (a lower number on the scale) and us embody that without even knowing it. . Even for someone who doesn't use a scale (I just weigh myself for macro adjustments), I do understand how the number on the scale can have a big impact on someone. So I just really encourage you guys to adjust your goals based on what you see in the mirror and how you are feeling about your body (if that makes sense). Yes, the number on the scale CAN be an indicator of progress, but it is NOT the only indicator. I look at these photos and on the right is someone who is healthy, happy, confident, and those are the things that I strive for. Those are what will make your progress meaningful, not the number on the damn scale ?? #screwthescale #gainingweightiscool

A post shared by Claire (@cguentz.gofit) on