Beyonce juhli hääpäiväänsä – ihania kotivideoita verkkoon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

35-vuotias laulajatar Beyonce juhli tiistaina 4. huhtikuuta 47-vuotiaan aviomiehensä Jay Z:n kanssa heidän yhdeksättä hääpäiväänsä. Hääpäivän kunniaksi Beyonce julkaisi myös uuden musiikkivideon, jossa nähdään ihana kooste perheen kuvaamista kotivideoista.

Tidalissa kokonaisuudessaan nähtävillä oleva Die With You -musiikkivideo on kooste pariskunnan ja myöhemmin heidän perheensä ihanista hetkistä, joita aviopari on itse kuvannut videolle. Beyonce on julkaissut videosta myös hänen Instagram-kanavallaan minuutin mittaisen pätkän.

Videolla nähdään avioparin häät, Blue Ivy -tyttären odotus ja syntymä, ja myös tämä hetki kun laulaja odottaa heille jälleen perheenlisäystä. Videolla on myös ihana hetki, jossa tytär lähettää Beyoncen vatsassa oleville kaksosvauvoille terveisiä suukottamalla laulajan vatsaa.

💙 4.4.17 💙

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on