Rattijuoppo puhalsi yli kaksi promillea – paitavalinta osui ja upposi!

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Pennsylvanian poliisiviranomaiset ovat julkaisseet äskettäin pidätetyn Elwood Gutshallin pidätyskuvan. Eniten kuvassa naurattaa 44-vuotiaan miehen paitavalinta. Hänet pidätettiin rattijuopumuksesta epäiltynä.

Elwood Gutshallin paidassa lukee: ”Drunk lives matter”, eli humalaisella elämällä on väliä. Gutshallin humalaisella elämällä todella oli väliä, sillä mies oli ajellut Fordin lava-autollaan kotinsa lähellä Newvillen kaupungissa. Ajotyyli oli kiinnittänyt poliisin huomion.

Mies puhalsi alkometriin 2,17 promillea, mikä ylitti sallitun määrän yli nelinkertaisesti. Rattijuoppo syyllistyi myös useisiin liikennerikkomuksiin. Valitettavasti kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Gutshall ajaa autoaan alkoholin vaikutuksen alaisena, The Smoking Gun uutisoi.

Poliisi