Muistatko Cindy Crawfordin? Edelleen upea näky bikineissä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Cindy Crawford on yksi maailmanhistorian tunnetuimpia mallikaunottaria. 50-vuotiaan Cindyn kauneutta ja huulen viereen täydelliseen kohtaan syntynyttä luomea on aina ihasteltu. Nykyisin hänet nähdään enää vain harvakseltaan poseeraamassa työkseen.

Parhaillaan Cindy lomailee perheineen Karibialla St. Barthsin paratiisisaarella, jossa mukana ovat myös perheen lapset Kaia ja Presley.

Cindy Crawford kertoi taannoin NewBeauty Magazine -lehden haastattelussa, että paras kauneussalaisuus on se, että kauneuteen ei ole mitään yhtä niksiä tai salaisuutta. Kaikki lähtee siitä, että ihminen syö terveellisesti, treenaa, pitää ihonhoidostaan huolta, käyttää aurinkorasvaa eikä polta tupakkaa. Malli kertoo, että hänen filosofiansa meikkaamisen suhteen on se, että vähemmän on enemmän. Nainen haluaisi mielummin, että hänen kauneuttaan kehuttaisiin kuin esimerkiksi hänelle tehtyä meikkiä.

Splash
Splash
Splash
Splash