Tosielämän Matrix-tilanteet hämmentävät – uskotko silmiäsi?

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Matrix on fantasiaelokuva, jossa uskotaan, että ihmisten totena pitämä maailma onkin itseasiassa epätodellinen Matrixina tunnettu maailma. Neoa näyttelevä Keanu Reeves yrittää tuhota Matrixin, jossa vllitsee sota ihmisten ja koneiden välillä.

Elokuvassa Matrix ilmoittaa aina epätodellisen maailman epäkohdista ja pahojen agenttien lähestymisestä erikoisilla déjà vu -ilmiöillä. Ihmiset ovat havainneet tällaisia outoja sattumuksia ja epäkohtia myös oikeassa elämässä ja jakaneet hauskat kuvat niistä verkossa.

Ihmiset ovat kuvanneet talteen hauskoja tilanteita, joissa he ovat havainneet erikoisia yhtäläisyyksiä ihmisten välillä. Tuntemattomilla ihmisillä on ollut vaikkapa samanlaiset vaatteet päällä tai esimerkiksi täysin vieraat ihmiset ovat näyttäneet hyvin paljon samalta istuessaan vierekkäin julkisissa kulkuneuvoissa.

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com