George Michaelin suku haluaa myydä talot – avopuoliso potkitaan kodistaan

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailmankuulun poptähden George Michaelin äkillinen kuolema yllätti viime jouluna miljoonat fanit. Erityisen koville se otti miehen perheelle ja tähden avopuoliso Fadi Fawazille, joka löysi miehen menehtyneenä heidän yhteisestä kodistaan. Nyt Michaelin perhe aikoo potkia Fawazin ulos hänen kodistaan myydäkseen kaiken tähdelle kuuluneen omaisuuden.

George Michaelin perhe aikoo Daily Mail -lehden mukaan potkia Fadi Fawazin hänen kodistaan, joka kuului aiemmin hänelle ja George Michaelille. Perhe haluaa alkaa vuokraamaan kallista Regent Parkissa sijaitsevaa kotia rikkaille yöpyjille 25.000 punnalla yhdeltä yöltä.

George Michaelin sukulaiset aikovat laittaa myyntiin myös pariskunnan toisen talon, josta Fawaz löysi joulukuussa laulajamiehensä kuolleena. He aikovat myydä talon viidellä miljoonalla punnalla uudelle omistajalle. Fawaz on kertonut olevansa hyvin surullinen siitä, että hänen täytyy jättää koti, jossa hänellä on paljon rakkaita muistoja edesmenneen miehen kanssa.