Janet Jackson eroaa! Vain 3 kuukautta lapsen syntymästä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti ja tuore äiti Janet Jackson on viime aikoina nähty hänen aviomiehensä Wissam Al Manan kanssa lähes tunnistamattomana. Nainen on ollut usein pukeutunut suuriin ja peittäviin mustiin vaatteisiin, joissa on ollut vielä pään peittävä huppukin. Pukeutumistyylillä naisen arveltiin miellyttävän hyvin uskonnollista miestään.

Nyt pariskunta on ilmeisesti suurimmaksi osaksi uskonnollisten erimielisyyksien ja suurten kulttuurierojen vuoksi eroamassa. Lähipiiristä on kerrottu Daily Mail -lehden mukaan, että aviopari oli tullut siihen lopputulokseen, että avioliitto ei enää toiminut, minkä vuoksi he päättivät jatkaa eri teillä.

50-vuotias Janet Jackson tulee jäämään muutaman kuukauden ikäisen Eissa-vauvansa kanssa Lontooseen. Wissam on palaamassa hänen työnsä perässä New Yorkiin ja Qatariin. He ovat kuitenkin yhdessä päättäneet olla pojalle parhaita mahdollisia vanhempia eroamisesta huolimatta.