Kaia Gerber rannalla kuin ilmetty äitinsä aikoinaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Cindy Crawford jätti aktiiviuran supermallina jo vuosia sitten, mutta hänet on nähty yhä ajoittain poseeraamassa. Perheessä on kuitenkin hyvää vauhtia varttumassa hänelle seuraaja, sillä 15-vuotias tytär Kaia Gerber on kuin ilmetty äitinsä. Viime aikoina Kaia on viihtynyt julkkispiireissä.

Nyt Kaia kuvattiin nauttimassa perheensä kanssa rantalomasta Karibialla sijaitsevalla julkkisten suosimalla St. Barthsin saarella, jossa he ovat viettäneet lomaansa viime päivinä.

Kaia Gerber on tehnyt nuoresta iästään huolimatta pitkään mallikeikkoja. Nuorella kaunottarella on mallimaailmassa menestymiselle etu, jota monella ei ole, sillä hänen äitinsä on yksi maailman kuuluisimmista mallitähdistä. Cindy toimii myös Kaian yhtenä valmentajana.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash