Nainen halusi olla vain kaveri – kertoi asiasta Spotifyn soittolistalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen Kirsten Titus oli deittaillut Wyat Hall -nimistä nuorukaista tovin. Kaksikko oli viettänyt hauskoja treffeijä muun muassa istuttamalla kaktuksen vuorille. Kirstenin mielestä he olivat kuitenkin pelkästään ystäviä.

Koska kaksikon treffit olivat olleet kekseliäitä, päätti 19-vuotias Kirsten toteuttaa erilaisen tavan kertoa tunteistaan, BuzzFeed uutisoi. Kirsten teki 20-vuotiaalle Wyattille oman soittolistan Spotifyyn, jonka kappaleiden nimet kertoivat naisen ajatuksista. Kirstenin pikkusisko julkaisi soittolistan kuvakaappauksen Twitteriin.

Kappaleiden nimet olivat: Do You…, Still, Want To, Kiss Me, Because, I Am, Kinda Lovin, Someone Else, But, We Can Still Be Friends. Eli suomennettuna nainen kertoi olevansa kiinnostunut toisesta miehestä. Wyatt teki Kirstenille omistetun soittolistan, jossa oli vain yksi kappale: STFU.