Naisille unelmien vartalot – muokatut kuvat herättivät ristiriitaisia tunteita

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lähes jokaisella ihmisellä on vartalossaan omasta mielestään alueita, joita haluaisi parantaa tai joihin he eivät ole tyytyväisiä. Nyt muutama nainen pääsi näkemään miltä heidän unelmavartalonsa oikeasti kuvissa näyttäisivät.

Boldly-kanava on julkaissut videon, jossa muutaman naisen vartalot kuvataan ja jälkikäsitellään myöhemmin kuvanmuokkausohjelmilla vastaamaan heidän omaa ihannettaan. Yksi halusi olla hieman hoikempi, yksi eri mallinen ja kolmas naisista toivoi olevansa lihaksikkaampi. Naisilla oli ajatus, että mikäli he olisivat hoikempia, kiinteämpiä tai lihaksikkaampia monet heidän ongelmistaan lähtisivät pois.

Valmiit kuvat vaikuttivat naisiin eri tavalla. Yksi huomasi, että hänen vartaloihanteensa on epärealistinen, mutta toista oma kuva motivoi pudottamaan painoa ja syömään terveellisemmin. Kolmas naisista innostui lihaksikkaammasta vartalosta, mutta päätti kuvan sijaan tavoitella kuitenkin sellaista vartaloa, joka on hänelle mahdollinen.