Perheenisä huijasi vaimoaan – photoshoppaus meni täydestä?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eräs perheenisä päätti aprillipäivänä huijata vaimoaan, joka oli töissä. Mies oli kahdestaan heidän poikansa kanssa kotona ja päätti keksiä hauskan pilan photoshoppaamalla heidän poikansa kuvia näyttämään siltä, että poika olisi ajellut partakoneella omia hiuksiaan.

Pojan oli määrä mennä lähipäivinä kuvattavaksi, minkä vuoksi nainen oli tietenkin kauhuissaan siitä, että lapsi oli pilannut hiuksensa. Ensimmäisenä hän syytti miestä siitä, että mies oli jättänyt partakoneensa pojan käsien ulottuville.

Pila ei kuitenkaan loppunut vielä tähän vaan mies päätti kertoa vaimolleen, että lapselle tuli niin paha mieli, että hänkin päätti ajella omat hiuksensa. Hetken kuluttua nainen sai mieheltä kuvan, jossa sekä isän että pojan hiukset on ajeltu epäsiististi pois.

Lopulta mies päätti kertoa koko jutun olevan vain kuvanmuokkausohjelman ansiota. Perheenisä saakin nyt jännityksellä odottaa millaisen koston vaimo hänen päänsä menoksi keksii.

He ded.