The Weeknd julkaisi viimein kuvan Selena Gomezin kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallitulokas Bella Hadidin ja poptähti The Weekndin suhteen päätyttyä mies siirtyi melko nopeasti toiseen kaunottareen. Hadidilla meni hieman kauemman siihen, että hän toipui ensirakkautensa menettämisestä ja erosta, mutta The Weeknd alkoi kuitenkin hyvin nopeasti seurustelemaan laulaja Selena Gomezin kanssa.

Bella Hadid on lakannut seuraamasta sekä entistä poikaystäväänsä The Weekndiä että Selena Gomezia Instagramissa. Hadidi poistuttua miehen seuraajista hän jo julkaisikin heti itsestään ja Gomezista heidän ensimmäisen herkän yhteiskuvansa Instagramissa.

Tummassa kuvassa nähdään The Weeknd ja Selena Gomez, joka pitää kättään miehen kaulan ympärillä ja antaa hänelle suukon. Ihana yhteiskuva sai fanit heti kommentoimaan kuvaa, joka keräsi myös nopeasti yli 1,2 miljoonaa tykkäystä, mikä antaisi ymmärtää, että fanit ovat jo jonkin aikaa janonneet parista yhteiskuvaa.

A post shared by The Weeknd (@theweeknd) on