Rattijuoppo äiti ajoi hurjan kolarin – kyydissä ollut taapero selvisi hengissä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Cambridgeshiren poliisi on julkaissut Youtubessa järkyttävän videon, jolla nähdään humalaisen perheenäidin aiheuttama onnettomuus. Videolla nähdään, kuinka Nissan Qashqai -henkilöauto tekee hurjan ilmalennon kiertoliittymässä päätyen katolleen. Auton kyydissä oli myös 1,5-vuotias poika.

Taapero selvisi onnettomuudesta ruhjeilla. Kuljettajana ollut 32-vuotias Tania Chikwature oli nauttinut alkoholia ja hänen verensä alkoholipitoisuus ylitti sallitun rajan yli kolminkertaisesti. Nainen on tuomittu puolen vuoden vankeusrangaistukseen, kolmen kuukauden yhdyskuntapalveluun ja kolmen vuoden ajokieltoon.

Onnettomuusvideo on kuvattu Richard Jonesin kojelautakameralla viime vuoden joulukuussa. Jones oli varma, etteivät autossa olleet selvinneet hengissä. Onneksi takapenkin turvaistuimessa ollut lapsi sai onnettomuudessa vain pieniä ulkoisia vammoja. Neljän metrin korkeuteen lentäneestä autosta oli löydetty vodkapullo, BBC uutisoi.