Nyt ne on julkaistu! Hymyhuulet, Tankki täyteen ja Velipuolikuu YLE Areenassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Moni muistaa vielä 1980-luvun televisiosuosikin, Hymyhuulet, joka naulitsi suomalaiset vastaanottimien ääreen ja toi meille muun muassa hulvattomat Akin ja Turon sketsihahmot. Nyt televisioklassikko on tehnyt paluun, kun se on juuri julkaistu uudelleen verkossa YLE Areenassa.

Toivotut-kokonaisuudessa julkaistiin tänään 11. huhtikuuta hulvatonta huumoria. Hymyhuulten lisäksi verkossa julkaistiin nyt myös Velipuolikuu, Mutapainin ystävät ja Tankki täyteen -hittisarjat. Sarjat ovat katsottavissa vuoden ajan. Tankki täyteen tosin jää verkkoon myös vuoden jälkeenkin.

Pirkka-Pekka Petelius, Aake Kalliala, Ville Virtanen ja Aki Raivio ystävineen toivat Hymyhuulissa suomalaisille tutuksi lukemattomia uusia sketsihahmoja, joista ikimuistettavimpia ovat Mannet, ”auts-töks-töks” Aki ja Turo, Kantri-Jyri sekä Naima ”Nunnuka nunuka” Aslak ja Soikiapää.

Sarjan ensimmäisestä osasta alkaen katsoja voi elää uudelleen juppiaikakauden koomisimpia piirteitä. Sarjaa esitettiin juuri edellisen nousukauden loppupuolella 1987 – 1988, joten perspektiivi on vähintäänkin mielenkiintoinen vuoden 2017 tilanteeseen nähden. Juppeja ja jupittaria sivalletaankin herkullisesti lukuisissa sketseissä.