Luksuskodin vuokra 100 000 dollaria / kk – tällaisen lukaalin sillä saa!

Koti & Asuminen Lux Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna australialaisen miljardööri James Packerin kanssa kihlautunut popdiiva Mariah Carey jäi taannoin yksin, kun mies yllättäin jättikin hänet. Carey on kertonut syyttävänsä erosta skientologeja, mutta miehen tiimin mukaan Careyn ylenpalttinen tuhlaaminen ja huomionhakuisuus olivat syynä eroon.

Splash

Nykyisin miljonääri-Mariah asuu Beverly Hillsissä hulppeassa luksustalossa, jota hän ei kuitenkaan omista. Sen sijaan hän asuu talossa vuokralla. Kuten arvata saattaa, ei vuokra ole kovin edullinen, sillä Careylle kelpaa vain parasta. Hän maksaa siksi asunnostaan vuokraa huimat 100.000 dollaria kuukaudessa.

Eronsa jälkeen 46-vuotias Mariah Carey kirjoitti I Don’t -kappaleen, joka mukailee hyvin surullista erosta kertovaa Donell Jonesin Where I Wanna Be -hittiä. Carey kertoi kirjoittaneensa laulun Packerista ja kaikesta siitä mitä nainen on joutunut kokemaan. Kappaleen sanoissa Carey kertoo miten mies syötti hänelle pelkkää pajunköyttä luvatessaan, että hän tulisi aina olemaan Careyn.

Splash
Splash
Splash
Splash