Tästä ei krapulamättö parane! Pizza ja tacot yhdistettiin

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

New Jerseys sijaitseva Tony Boloney’s -niminen ravintola on noussut pikaruokafriikkien suosikkilistalle. Syynä on ravintolan loihtima pizza, joka on vuorattu tacoilla ja guacamolella. Aterian esittelyvideota ei kannata katsoa nälkäisenä.

Thrillist-sivusto on nostanut artikkelinsa aiheeksi kaksi herkullista ruokaa yhdistävän annoksen. Taco Pizza on Hobokenissa sijaitsevan ravintolan erikoisherkku, ja siitä syö useampikin nälkäinen suu. Annos on tavallinen juustopizza, jonka päälle on aseteltu tacoja. Keskellä pizzaa on avokadosta valmistettua dippiä.

Aterian innoittamana ravintolaan on perustettu joka tiistai vietettävä Taco Pizza Tuesday -teemapäivä. Pitsa loihdittiin alunperin pössyttelijöiden iloksi, jotka raahautuivat ravintolaan mässäilemään. Sana ateriasta kiiri nopeasti ja siitä on tullut yksi yrityksen lippulaivoista.

Fork Yeah: Tony Baloney's

This massive pizza is topped with tacos and guacamole: thrl.st/2o1dxYj

Publié par Thrillist sur mardi 11 avril 2017