Seiska: Vain elämää -hittisarja loppuu – huipennuksena erikoiskausi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa nähdään pian jälleen uusi tuotantokausi huippusuosioon nousseesta Vain elämää -hittisarjasta. Nyt alkava kausi nähdään televisiossa tuplavauhdilla. Seiska kertoo, että ohjelma loppuu Suomessa tätä seuraavaan kauteen.

Nyt alkavalla kaudella mukana ovat Nikke Ankara, Laura Voutilainen, Petra, Samu Haber, Robin, Irina ja Olli Lindholm. Seiskan mukaan ensi syksynä nähtävällä ohjelman viimeisellä tuotantokaudella nähtäisiin uusien Vain elämää -artistien sijaan niin sanottu All Stars -ryhmä, eli ohjelmaa jo aiemmin tähdittäneitä tuttuja tähtiä.

Lehden arvioiden mukaan viimeisellä kaudella toistensa kappaleita versioisivat Cheek, Jari Sillanpää, Kaija Koo, Sanni, Jenni Vartiainen, Juha Tapio ja Toni Wirtanen. Ohjelman tuotantoyhtiö ei ole vielä kertonut sarjan lopettamisesta tai All Stars -kaudesta.