Miehet paljastivat – näitä asioita ei kerrota tyttöystäville!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Parisuhteissa omat taistelut kannattaa välillä valita tarkkaan. Välillä toiselle tulee antaa periksi eikä kaikista erimielisyyksistä tarvitsekaan aina alkaa riitelemään. Nyt miehet ovat paljastaneet, että he pitävät toisinaan sovun talossa olemalla kertomatta tiettyjä asioita tyttöystävilleen.

Miehet oppivat nopeasti tietämään millaiset asiat tyttöystävän saavat hermostumaan. Tämän vuoksi he oppivat vuosien varrella olemaan kertomatta tiettyjä asioita naisille. Nyt miehet kertoivat keskustelupalstalla millaisia asioita he jättävät kertomatta tyttöystävilleen.

1. ”En koskaan voisi kertoa, että pidän hänen ystäviään hyvännäköisinä”.

2. ”En uskalla kertoa, että hänen äitinsä on hyvin kaunis mielestäni”.

3. ”En koskaan tule paljastamaan oikeaa seksikumppaneideni määrää”.

4. ”En kerro, että pelkään hänestä tulevan hänen äitinsä kaltainen vanhempana”.

5. ”En koskaan voisi paljastaa hänelle paljonko todellisuudessa vihaan hänen perhettään”.

6. ”En uskalla kertoa hänelle, että hän on lihonut”.

7. ”En paljasta hänelle paljonko harrastuksiini oikeasti kuluu rahaa”.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat