Kelly Clarkson julkaisi videon studiosta – kukko yllätti kesken session

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

34-vuotias laulajatähti Kelly Clarkson tuli aikoinaan American Idol -kilpailun ensimmäisen tuotantokauden voittajana miljoonayleisölle tutuksi. Kahden lapsen äiti on pitänyt musiikin tekemisestä hieman taukoa, mutta nyt nainen näyttäisi olevan jälleen takaisin studiossa äänittämässä uutta musiikkia.

Kelly Clarksonilla on todella upea ääni, jonka laaja ääniala antaa naiselle mahdollisuuden laulaa sekä hyvin matalia että korkeita ääniä. Nyt Clarkson julkaisi hauskan videon Twitteriin hänen laulusuorituksestaan, joka ei mennytkään aivan niin hyvin kuin hän oli odottanut ja toivonut.

Kelly Clarkson julkaisi videon, jossa hän on laulamassa korkeaa ääntä. Kesken laulun naisen ääni murtuu ja päästää niin sanotun kukon kiekaisun. Nainen alkaa nauramaan hauskalle äänelle ja pyytää äänittäjää soittamaan sitä hänelle nauhalta moneen otteeseen. Clarkson itse kommentoi, että hän ajatteli juuri saavansa täydellisen oton, kun tämä tapahtui.