Tori Spelling synnytti viidennen lapsensa – ajattelee jo kuudetta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

43-vuotias näyttelijä Tori Spelling ja hänen miehensä Dean McDermott saivat juuri maaliskuussa viidennen lapsensa. Spelling synnytti Beau Deaniksi nimetyn pojan maaliskuun alussa, mutta hän ajattelee jo nyt mahdollista tulevaa raskautta.

Tori Spellingin neljäs raskaus oli vaikea, minkä vuoksi edellisestä lapsesta onkin neljä vuotta aikaa. Viides raskaus oli kuitenkin ollut todella helppo, minkä vuoksi kokemus sai jälleen naisen muistamaan miten paljon hän rakastaakaan raskaana olemista. Spelling kertoi People-lehden haastattelussa, että vauvan odottaminen on ihanaa, koska silloin ei ole ikinä yksin ja yhteys vauvaan syntyy jo raskausajalla.

Tori Spelling kertoi, että Beaulle pitäisi tehdä nopeasti kaveri, että hänellä olisi myös sisar, joka olisi lähellä hänen ikäänsä. Perhe on jo puhunut kuudennen lapsen tekemisestä, ja nainen onkin sitä mieltä, että mikäli se tapahtuu niin on tarkoitettu.

I can't believe I've been a mommy now for a #decade It's pretty surreal. In 10 years @imdeanmcdermott and I have created out of our love and commitment to each other 5 amazingly special kiddos. I officially have given birth to 5 angels ranging from 10 to 8 to 5 to 4 to 3 weeks! And seeing how much they love and adore ( with a sprinkle of sibling rivalry) each other is the best gift ever for a mom! I love my life! #ILoveMyBabies #motherearth #mommoments : LIAM ( my 1st and yes I still call him Monkey;)) wants a camp out sleepover in our backyard for his 10th bday with all ten of his 4th grade bros! ( we had to postpone his party a little bc baby had just been born) Anyone have ideas where we can get or rent a huge tent or teepee for the kiddos for the weekend and camping gear? I know nothing about camping except it's going to be a fun party theme to tackle ;) #partypanner4life #glamping DM me if any ideas! Tori xoxo gorgeous photo taken just weeks before Baby Beau's birth by @elizabethmessina

A post shared by Tori Spelling (@torispelling) on