87 miljoonan euron Eurojackpot Tampereelle – tämä voitto täytyy lunastaa henkilökohtaisesti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa tehtiin perjantaina historiaa, kun illan ainoa Eurojackpot-täysosuma löytyi Suomesta. Lähes 87 miljoonan euron voitto oli pelattu Tampereella Lielahden K-Citymarketissa. Voittaja oli pelannut yhden ainoan rivin pikapelinä, eli hän antoi koneen arpoa numerot.

Voitto nousee Suomen suurimpien Eurojackpot-voittojen kärkipaikalle. Kansainvälisessä vertailussa voitto pääsee kolmannelle sijalle. Vain Saksaan ja Tsekkiin menneet 90 miljoonan euron voitot ovat sitä edellä. Voittaja ei käyttänyt Veikkaus-korttia, joten hänellä on edessään voiton lunastusmatka Veikkauksen suurvoittojen palvelupisteeseen Vantaalle.

– Todella hienoa, että saimme Suomeen näin poikkeuksellisen suuren voiton. Suomalaispelaajat ovat olleet hyvin onnekkaita, sillä tänne on tullut päävoittoja yli kaksi kertaa enemmän kuin laskennallisesti olisi pitänyt tulla. Perjantai-illan voitto vahvistaa edelleen Suomen asemaa Eurojackpotin voittajamaana, Veikkauksen liiketoimintapäällikkö Ville Venojärvi iloitsee.