Chrissy Teigenin rinnat aiheuttivat ongelmia – tässä tulos

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Malli ja televisiojuontaja Chrissy Teigen ilahdutti tiistaina fanejaan julkaisemalla Snapchat-kanavallaan videon, jossa hän yrittää mahtua todella tiukkaan tummaan jumpsuitiin. Teigen yrittää videolla saada jumpsuitin vetoketjua kiinni, mutta hänen rintansa ovat asiasta aivan toista mieltä.

31-vuotias Chrissy Teigen yrittää kaikilla voimillaan saada jumpsuitin vetoketjua kiinni. Nainen yrittää puristaa rintojaan yhteen ja venyttää asun kangasta hänen vatsansa päälle, että hän saisi vetoketjun kiinni. Pukeminen vaikuttaa melko toivottomalta siitäkin huolimatta, että naisen äiti tulee myös mukaan auttamaan häntä.

Hyvällä huumorintajulla varustettu malli oli juuri otsikoissa myös siitä syystä, että hän päätti auttaa erästä faniaan pääsemään kauneusalan opintoihin kiinni. Teigen lahjoitti Daily Mail -lehden mukaan 5.605 dollaria Mercedes Edneyn perustamalle joukkorahoitussivustolle, että nainen pystyy rahoittamaan opinnot haluamaansa kouluun.