Mies rakensi tekoälyllä varustetun seksinuken – puhuu filosofiasta ja saa orgasmeja

Digi Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Elämme aikaa, jolloin ihminen pyritään korvaamaan teknologialla. Asiakaspalvelijat ovat muuttuneet tietokoneohjelmiksi, autot ajavat itsestään ja seksiä harrastetaan robottien kanssa. Eräs mies käytti tekoälyllä varustetun rakastajattaren rakentamiseen 100.000 dollaria.

Silicon Samantha on Sergi Santosin kehittelemä keinotekoisella älyllä varustettu seksinukke, joka kommunikoi omistajansa kanssa. Oikeaa naista muistuttava robotti reagoi kosketukseen ja sanoihin. Se voi jopa saada orgasmin – tai ainakin ohjelmoida itsensä orgasmilta tuntuvaan ja kuulostavaan tilaan.

Samanthalla on kolme eri luonnetta: Seksikäs, romanttinen ja perheystävällinen. Viimeisin ominaisuus on luotu siksi, että seksinukke osaisi käyttäytyä myös tavallisissa elämäntilanteissa. Seksinukelle on ohjelmoitu 700 englannikielistä fraasia, joiden mukana on myös filosofisia ajatelmia. Santosin seuraava tavoite on luoda seksinukelle moraalinen ajattelukyky.

This Guy Spent Over $100,000 On His Sex Robot

Meet the $100,000 intelligent sex doll

Publié par NowThis Future sur lundi 10 avril 2017