Näin teet poninhännästä astetta näyttävämmän 10 sekunnissa

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Ammattitaitoisen parturin käsittelyn jälkeen naisten ei välttämättä tarvitse tuhlata minuuttitolkulla aikaansa hiusten asettamiseen siistiksi. Toinen keino on nostaa hiukset ylös poninhännälle. Nyt vinkkaamme, kuinka poninhännästä saa nopeasti näyttävämmän.

PureWow on julkaissut videon, jolla näytetään keino poninhännän muokkaamisesta uudenlaiseen muotoon. Tavallisesta ponnarista tulee hieman erikoisempi, eikä kampauksen valmistamiseen mene kuin muutama sekunti. Nosta ensin hiukset puoliksi poninhännälle.

Ujuta sen jälkeen sormi poninhännän oikealta puolelta alakautta ja pujota puolet vasemman puolen sitomattomista hiuksista läpi. Tee sama toiselle puolelle. Heilauta, niin saat poninhäntään luonnollisen vivahteen.