Paris Hilton festareilla – rintaliivit jäivät heti pukematta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Paris Hilton on viime vuosina keskittynyt rakentamaan kansainvälistä bisnesimperiumiaan, jonka arvo on hotelliketjuineen ja kosmetiikkoineen miljardeja dollareita. Samalla hän on kadonnut kohuotsikoista lähes kokonaan, kun liiketoimet ovat vähentäneet juhlimista.

Viikonloppuna Paris Hilton juhli festareilla Kalifornian Indiossa, jossa on parhaillaan käynnissä Coachella-jättifestivaali. Paikalla on sankka joukko julkkistähtiä, ja myös Paris Hilton ilmestyi paikalle näyttävässä festariasussa. Hän oli nimittäin jättänyt rintaliivit pois ja näyttäytyi avonaisella kaula-aukolla varustetussa asussa. Seurana oli poikaystävä Chris Zylka.

36-vuotias Paris Hilton ryhtyi äskettäin vastustamaan muovipulloja mainoskampanjassa. Hän totesi mainoksessa: ”Mieti miten vuodelta 2003 sinä oikein näytät kantaessasi kivennäisvesipullopakkauksia kotiin ruokakaupasta”.

Splash
Splash
Splash
Splash