Peura taklasi miehen – tilanne taltioitui valvontakameralle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kukaan ei uskonut 25-vuotiasta Cary McCookia, kun hän kertoi joutuneensa peurahyökkäyksen uhriksi aprillipäivänä. Mies kävi pyytämässä tilanteesta valvontakameramateriaalia todisteeksi. Nyt peuran taklausliike leviää viraalina netissä.

Kanadan Brittiläisessä Kolumbiassa asuva Cary McCook oli jäänyt pois työkaverinsa auton kyydistä, kun huomasi peuran juoksevan häntä kohti. Mies ei ehtinyt väistää vasemmalta puolelta singahtanutta eläintä, vaan jäi suoraan sen alle. Peura kaatoi miehen kumoon ilmanlennon päätteeksi.

Onneksi McCookille ei tullut vahingoja peurakohtaamisessa. Läheisessä majatalossa oli kuitenkin valvontakamerat, jotka tallensivat koko tilanteen videolle. Reka-Nation -nimellä räppiä tekevä mies aikoo sanailla kappaleen tapahtuneesta, ABC News uutisoi.