Aikuiset maistoivat ensikerran McDonald’s -ruokia – näin kävi!

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pikaruoka on yleensä jotakin suolaista, rasvaista ja epäterveellistä ruokaa, joka valmistuu ravintoloissa käden käänteessä ja maistuu monien mielestä vastustamattoman herkulliselta. Pikeruokiin tottumattomien suussa maku voi kuitenkin olla hieman erilainen.

Facts.-kanava löysi kolme aikuista, jotka ovat onnistuneet elämään koko tähänastisen elämänsä ilman McDonald’s -ravintolan ruokia. Koemaistelijoilla oli kyseisen pikaruokaravintolan annoksia kohtaan melko paljon ennakkoluuloja, joista moni kävikin toteen maistelun aikana.

Hampurilainen oli monien mielestä mauton ja erikoinen keko, jonka osat olivat hyvin irrallisia. Kananugetit saivat vaihtelevan tuomion, sillä osa henkilöistä piti niiden mausta ja osa ei. Annoksista erityisesti kierreranskalaiset ja jäätelö saivat eniten positiivista palautetta.