Katkera exä teki valeprofiilin Grindriin – miehen kotiin saapui 1 100 matchia seksiaikeissa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Homoseksuaalien deittisovellus Grindr on maailman käytetyin treffiseuraa samaa sukupuolta etsivien applikaatio. Sovelluksen piirissä on kaksi miljoonaa käyttäjää 196 maasta. Nyt katkera mies halusi kostaa entiselle poikaystävälleen Grinder-palvelun avulla.

CNN kertoo amerikkalaisen Matthew Herrickin joutuneen kiperään tilanteeseen ex-poikaystävänsä takia. Miehen entinen ihastus oli luonut Grindr-palveluun tekoprofiileja Herrickin kuvia apuna käyttäen. Ensimmäinen profiili luotiin viime vuoden lokakuussa.

Sen jälkeen Matthew Herrickin kotiin ja työpaikalle on ilmestynyt yhteensä 1.100 miestä, jotka olettivat jutelleen hänen kanssaan. Grindr-deitit saapuivat Herrickin luokse seksuaalisissa aikeissa. Herrick ilmoitti deittisovellukseen hänen kuviaan käyttäneistä tekoprofiileista yli sata kertaa, mutta sai vastauksena ainoastaan viestin: ”Kiitos ilmoituksesta”. Matthew Herrick on nostanut asianajajineen oikeusjutun deittisovellusta vastaan, koska se ei ole tehnyt elettäkään miehen yksityisyyden suojaamiseksi.