Victoria Beckhamilta karu paljastus: ”Minulla ei ole juurikaan ystäviä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

43-vuotias Victoria Beckham on tunnettu aikoinaan suursuosioon nousseesta Spice Girls -tyttöbändistä, jonka jälkeen suosiota on tullut myös muotimaailmassa ja liikenaisena. Beckham kertoo viettävänsä niin kiireistä elämää, että hänellä ei ole aikaa edes ystäville.

Hetki sitten syntymäpäiväänsä viettänyt Victoria Beckham kertoi Daily Mail -lehden mukaan, että hänellä ei juurikaan ole ystäviä. Suurin syy ystävien puuttumiseen on se, että hänellä ei olisi heille aikaa. Beckham kertoi, että hän on läheinen siskonsa, yhden lapsuudentuttunsa ja parin muun naisen kanssa, mutta heitäkään hän ei näe juuri koskaan.

Victoria Beckhamin mukaan hänen harvat ystävänsä kuitenkin ymmärtävät naisen kiireet, koska heilläkin on oma ura ja perhe. Beckham nähdäänkin useimmiten vain perheensä kanssa, mutta he ovatkin naisen mielestä mukavinta seuraa. Nainen on kertonut viettävänsä aina aikansa parhaassa seurassa, jossa hän aidosti viihtyy.