Kourtney Kardashian täytti 38 vuotta – alastonkuva synttärien kunniaksi!

Fitness Lifestyle Ohhoh! Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Televisiotähti ja liikenainen Kourtney Kardashian täytti juuri 38 vuotta. Nainen ei tunnu juuri ulkonäöltään vanhenevan, ja kolmen lapsen äiti näyttääkin olevan juuri nyt paremmassa kunnossa kuin koskaan aikaisemmin.

Kourtney Kardashian juhlisti syntymäpäiväänsä tiistaina julkaisemalla itsestään kuvan, jossa hän poseeraa alastomana. Nainen kirjoitti kuvaan kuvatekstin: ”Birthday suit”, ja kaunotar tuntuukin olevan hyvin sinut tässä vartalossa, jonka hän on on onnistunut 38 vuotta sitten saamastaan vartalosta vuosien varrella muokkaamaan.

Hyvin sensuellissa kuvassa syntymäpäiväsankari nousee alastomana vedestä. Nainen heilauttaa pitkiä mustia hiuksiaan taakse päin, jolloin vesi roiskuu näyttävästi naisen ympärillä. Kuvasta erottuu upeasti naisen treenien tulos vartalon näyttäessä todella otoksesta, joka voisi olla suoraan naistenlehtien sivuilta repäisty.

birthday suit

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on