Miehet paljastivat – näin tunnistavat hyvän vaimomateriaalin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin miesten paljastamia asioita, joista he tiesivät oliko juuri tavattu nainen tyttöystävämateriaalia vai pikemminkin vain yhden illan juttu. Nyt miehet ovat keskustelleet siitä milloin he alkoivat ajattelemaan tosissaan, että tyttöystävä olisi potentiaalinen vaimoehdokas.

Vaimoa pidetään yleisesti huolehtivana, ja monien mielikuvissa tyttöystävä on hyvä vaimoksi juuri silloin jos hänestä huokuu lämpöä ja äidillisyyttä. Nyt Elite Daily -sivusto haastatteli miehiä ja paljasti mistä miehet kertoivat tietäneensä, että heidän tyttöystävästään tulisi hyvä vaimo.

1. Hän huolehti terveydestäni.

2. Hän ei halunnut enää käydä viikonloppuisin juhlimassa.

3. Hän ei halunnut riidellä turhasta.

4. Hänellä oli omia tavoitteita uran suhteen.

5. Hänellä oli oma elämä eikä hän ollut miehestä riippuvainen.

6. Hän antoi miehen valita mitä televisiosta katsotaan.

7. Hän piti miehen ystävistä.