Ohikulkija yritti korjata liikennevaloja Venäjällä – ei olisi kannattanut!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ongelmien korjaaminen kannattaa toisinaan jättää suosiolla asiantuntijoiden käsiin. Tämän sai huomata eräskin hyvää tarkoittanut kaduntallaaja tuoreella Youtube-videolla.

Kojelautakameran Venäjällä kuvaamalla videolla liikennevalo vaikuttaa olevan epäkunnossa, sillä sen valo vilkkuu oudolla tavalla. Tien ylittänyt mies päättää yrittää korjata ongelmaa. Hän noukkii maasta kepin, jolla hän alkaa tökkimään valoja.

Korjausyritys paljastuu kuitenkin huonoksi ideaksi. Koko liikennevalopylväs päätyy kaatumaan suoraan autotielle. Miehen puolustukseksi on tosin todettava, että ainakin valojen vilkkuminen näyttää loppuvan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat