Coachellan ensimmäinen osa juhlittu – tässä seksikkäimmät mieskävijät

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kalifornian Indiossa on käynnissä maailmankuulu Coachella-jättifestivaali, joka vetää perinteisesti puoleensa monia julkkistähtiä. Festivaaleilla on tapana pukeutua todella näyttävästi, minkä vuoksi lähes jokainen festivaalikävijä näyttääkin oman tyylinsä puolesta kuin tarkasti stailatulta tähdeltä.

Coachella-festivaali järjestetään 14.-16. ja 21.-23. huhtikuuta, eli festivaalien ensimmäinen juhlaviikonloppu on nyt juhlittu. Coachella on kävijöiden ja pukeutumisen suhteen täysin omaa luokkaansa, minkä vuoksi Elite Daily -sivusto päättikin kerätä yhteen ensimmäisen viikonlopun kuumimmat miesjuhlijat.

Festivaaleille perinteisesti naiset pukeutuvat todella harkittuihin asuihin, jotka ovat yleensä seksikkäitä, värikkäitä ja paljastavia. Kuvista päätellen naiset eivät kuitenkaan ole ainoita juhlijoita, jotka osaavat panostaa viikonloppuun, koska myös miehet tarjosivat viikonlopun aikana naisille silmänruokaa mielin määrin.

Last Day of Free Hugs! #Coachella2017 #Coachella

A post shared by ADAMSENN (@adamsenn) on

Chella Chillin 😎 Now get me some fucking Tacos 🌮 #Coachella #Coachella2017

A post shared by ADAMSENN (@adamsenn) on

Day two

A post shared by Grayson Dolan (@graysondolan) on

Exciting things coming this year, cannot wait to tell you guys… but first Coachella 🌵 @lespecs #lespecs

A post shared by Matt Coleman (@mattcolemanfilm) on

Peace Coachella. Photo by the man @bryant

A post shared by ᴇᴛʜᴀɴ ᴅᴏʟᴀɴ (@ethandolan) on

good times

A post shared by G (@jackgilinsky) on

happy.

A post shared by Alexander DeLeon (@bohnes) on

Introducing That New Classic Legend Line #Coachella2017 #Coachella

A post shared by ADAMSENN (@adamsenn) on