Mariah Carey rohkeissa poviposeerauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna australialaisen miljardööri James Packerin kanssa kihlautunut popdiiva Mariah Carey jäi taannoin yksin, kun mies yllättäin jättikin hänet. Sittemmin Carey syytti erosta skientologeja. Nykyisin Mariah asuu Beverly Hillsissä hulppeassa luksustalossa.

Nyt Carey on kuvattu saapumassa näyttävässä ja paljastavassa asussa illalliselle Los Angelesin julkkisten suosimaan Catch-ravintolaan. Tuttuun tapaansa julkkistähti oli nostanut povensa päärooliin avonaisella kaula-aukollaan.

Eronsa jälkeen 46-vuotias Mariah Carey kirjoitti I Don’t -kappaleen, joka mukailee hyvin surullista erosta kertovaa Donell Jonesin Where I Wanna Be -hittiä. Carey kertoi kirjoittaneensa laulun Packerista ja kaikesta siitä mitä nainen on joutunut kokemaan. Kappaleen sanoissa Carey kertoo miten mies syötti hänelle pelkkää pajunköyttä luvatessaan, että hän tulisi aina olemaan Careyn.

Splash
Splash
Splash