Mies esitti juoksevansa tasapainoskootterilla – huonostihan siinä kävi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on monia hauskoja esimerkkejä siitä miten vaikeaa ensikertalaisen on uusilla tasapainoskoottereilla liikkua. Nyt videolla nähdään, että se ei ole aina konkareillekaan niin helppoa.

YouTube-videolla nähdään miten mies on kuvannut itseään kameralla samalla kun hän on ajanut Swegway-tasapainoskootterilla omakotitaloalueella. Mies esittää leikkimielisesti, että hän on juoksemassa, minkä jälkeen hän paljastaa alla hurisevan tasapainoskootterin ja kertoo, että tämän enempää hän ei aio liikuntaa harrastaa.

Mies liikkuu vaivattomasti tasapainoskootterillaan eteenpäin ja sanoo kameralle vihaavansa juoksemista. Juuri kun hän saa sanottua, että tämän lähemmäksi hän ei aerobista liikuntaa tänään mennä, hänen tasapainonsa pettää ja mies kaatuu kasvot edellä asvalttiin.