Äiti juksasi poikaa kadonneella pizzalla – sitten seurasi yllätyskäänne

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanhemmat pilailevat toisinaan lastensa kustannuksella ja tekevät lapsilleen pieniä jekkuja, jotka he kuvaavat videolle muidenkin nähtäväksi. Nyt videolla nähdään pieleen mennyt jekutus, joka lopulta kävikin oikeasti toteen.

Äiti kuvasi videolle tilanteen, jossa hän juksasi poikaansa kertomalla, että pojan pizzasiivu on kadonnut. Äiti piilotteli pizzaa lehtien alla, mutta uskotteli lapselleen, että joku muu on syönyt pojan iltapalan. Poika arveli harmistuneena, että koira varmasti söi hänen osuutensa.

Lopulta äiti paljasti pojalleen, että hän narrasi pikkuista eikä pizza oikeasti ole kadonnut. Kun äiti oli antamassa pizzan siivua pojalleen, koira nappasikin sen suoraan äidin kädestä. Pila kävikin toteen pojan silmien edessä kun koira hotki nopeasti suolaisen herkun parempiin suihin.