Ruotsalainen fitnesskaunotar loksauttaa leuat – uskomaton muodonmuutos!

Fitness Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kuntoilu, vartalon vaaliminen ja terveellisten elämäntapojen noudattaminen on nyt suositumpaa kuin koskaan. Yksi kadehdittavan timmin ulkomuodon omaavista on ruotsalaissyntyinen fitnessmalli Åsa English. Neitokainen teki elämäntaparemontin nähtyään bikinikuvansa.

Sheffieldissä asuva 26-vuotias nainen nautti vielä muutama vuosi sitten alkoholia ja roskaruokaa. Hän on aina ollut kaunis, mutta omasi sohvaperunan vikaa. Kun hän näki valokuvan, jossa hän oli bikineissä 70 kilon painoisena, päätti hän tehdä asialle jotain. Hän liittyi kuntosalille, The Sun uutisoi.

Nykyisin ruotsalaissyntyinen nainen tunnetaan nimellä JellyDevote, ja hänellä on Instagramissa lähes puoli miljoonaa seuraajaa. Nainen aloitti sitkeän kuntoilemisen ja terveellisemmät elintavat, eikä hän syö ollenkaan prosessoitua ruokaa tai käytä alkoholia. Tuloksena on 25 kiloa kevyempi kroppa ja huumaavan timmit muodot. Hän haluaa esimerkillään osoittaa, että sitkeällä työllä voi saavuttaa tuloksia.

You always ask me how I managed to do my transformation from the girl to the left to the girl on the right.. . . – time, dedication and knowledge. Was it easy? No. Did I have any sort of help? No. Did I succeed straight away? No. . . -so many ups and downs it's crazy. Tried all kinds of wrong things crazy diets and just doing cardio. It's taken me years to get where I am today. Years of mistakes and setbacks. When I've felt like giving up. I'm so happy, today, I know what's right and what's wrong and how to succeed quicker then I did. That's why I came out with my ebook (link in bio) and my 6 week workout/diet programs, so you DONT have todo the same mistake as me! . . -I'm now enjoying life again. A balanced me, happy me, and most of all, healthy me!! So much love for all you here following my journey ❤ you mean so much to me and you all are my inspiration and motivation 👌🏻 #blessed . . – bikini @myraswim

A post shared by Jelly – Work hard see results (@jellydevote) on

The key to success is believing in yourself! Anything is possible with willpower! ❤💋 #transformation #weightloss

A post shared by Jelly – Work hard see results (@jellydevote) on

New jumpsuit 💦 and I'm starting to feel right again! #outfit

A post shared by Jelly – Work hard see results (@jellydevote) on