Katy Perry pitää itsestään huolta – kaunotarta ei ole enää tunnistaa

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Katy Perry on muuttanut tyyliään viime kuukausien aikana tiuhaan tahtiin. Nainen tunnettiin aiemmin vuosia mustista pitkistä hiuksista, mutta nykyään vaaleaverikkona viihtynyt poppari on lyhentänyt hiustyyliään entisestään.

Lyhyen hiustyylin myötä naisen tyyli on muuttunut muutenkin sporttisempaan suuntaan myös pukeutumisen puolesta. Hiusten uudelleenmuotoilun jälkeen nainen on alkanut myös Orlando Bloomista erottuaan muokkaamaan vartaloaan ja treenaamaan salilla ahkerammin.

Katy Perry näyttäisi liittyvän monien muiden julkkisten joukkoon hänen esitellessään omaa treenaamistaan Instagramiin kuvatulla videolla. Hidastetulta videolta voidaan nähdä, että poppari on nykyään fyysisesti todella hyvässä kunnossa. Nainen on kuitenkin lähes tunnistamaton videolla treenivaatteissaan ja uudessa hyvin lyhyessä hiustyylissään.

🏺sculpting🏺cc: @elliegoulding

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on