Näin Shay Mitchell juhli Coachellassa – luksusta alusta loppuun

Glamour Lifestyle Lux Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäkaunotar Shay Mitchell esitteli hänen videoblogissaan millainen naisen Coachella-viikonloppu oli. Coachellaa pidetään melko kalliina festivaalina, joka on muun muassa sen lähistöllä olevien luksusmajoitusten myötä osoittautunut myös yhdeksi suosituimmista näyttäytymispaikoista ja festivaaleista julkkiksillekin.

Julkkisten Coachella-viikonloput eroavat muiden kokemuksista hyvin paljon. Videolla nähdään miten Shay Mitchell saapui helikopterilla hänen vuokraamaansa isoon huvilaan, jossa oli uima-allas ja sisätiloja monelle kymmenelle hengelle.

Naisella oli mukanaan myös oma kuvaaja, assistentti, stailaaja, meikkaaja ja kampaaja, joiden avulla hän onnistui loihtimaan itselleen täydellisen festarityylin. Koko festivaaliviikonloppu oli tarkasti mietitty jokaista yksityiskohtaa myöten. Näyttelijättären tehtävänä festivaaleilla oli vain saapua paikalle ja nauttia joka hetkestä.