Janoinen vyötiäinen etsi vettä – miehen apu kelpasi heti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vyötiäinen on tunnettu uskomattoman kovasta kilvestään, josta jopa luodit kimpoilevat pois. Tällä kerralla videolle tallentui ainutlaatuinen hetki, kun rohkea vyötiäinen uskaltautui juomaan vettä miehen tarjoamasta mukista ollessaan janoinen.

Työmiehet olivat kuvanneet videolle tilanteen, jossa he auttoivat pientä vyötiäistä. Vyötiäinen oli kaivanut kuivaa hiekkaa ja etsinyt vettä, jolloin yksi miehistä päätti mennä katsomaan kelpaako vyötiäiselle apu. Kun mies tarjosi vyötiäiselle vettä, pikkuotus ei näyttänyt epäröivän hetkeäkään vaan otti avun heti vastaan.

Tämä kevät on koetellut kuivuudellaan ja kuumuudellaan monia maita, ja verkossa onkin nähty monia uskomattomia tapauksia, joissa eläimet ovat tulleet ihmisten luo janoisina. Verkossa levisi aiemmin kaksi videota, joista toisessa kuningaskobra joi vettä pullosta ja toisessa meksikon harjasusi hoiperteli miesten luo hakemaan apua janoisena.