Vanhemmat kertovat lapsilleen ehkäisystä – näin kiusallista se on

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapsien elämässä tulee aina aika, kun vanhemmat joutuvat kiusaantuneesti kertomaan heille kukista ja mehiläisistä. Vanhempien tulee jo hyvissä ajoin valmistautua siihen, että lapsi tulee jossain vaiheessa kysymään heiltä, että miten lapsia tehdään tai kuinka hän on itse syntynyt.

Nyt WatchCut Video -kanava on julkaissut videon, jossa nähdään miten vanhemmat kertovat lapsilleen ehkäisystä. Lapsille ja nuorille on tärkeää kertoa jo hyvissä ajoin millä menetelmillä raskautta ja sukupuolitauteja voidaan ehkäistä.

Lapset saavat yleensä jo koulussa seksivalistusta terveystiedon tunnilla, mutta useimmat vanhemmat haluavat keskustella siitä lastensa kanssa myös kotona. Videolla vanhemmat näyttävät erilaisia ehkäisymenetelmiä käyttäen myös hedelmiä ja nukkeja apunaan.