Selvännäkijä: Kolmas maailmansota syttyy pian – nykytila vasta alkusoittoa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ikiaikaisia profeettoja tulkitseva mystikko Horacio Villegas sanoi kaksi vuotta sitten, että Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on suuri illuminatin kuningas, joka valtaan noustessaan sytyttää kolmannen maailmansodan. Tällöin hän ennusti myös, että Trump tulee hyökkäämään Syyriaan, jonka jälkeen Venäjä, Pohjois-Korea ja Kiina osallistuvat sotaan.

Nyt Horacio Villegas on nähnyt unen, jossa taivaalta lentelee tulipalloja. Hänen mukaansa ihmiset juoksivat paniikissa ympäriinsä ja yrittivät piiloutua massatuholta näyssä. Villegasin mukaan unen näkymät kertoivat ydinpommista. Sota syttyy hänen mukaansa 13. toukokuuta 2017, Daily Star uutisoi.

Sota tulee päättymään Villegasin mukaan 13. lokakuuta 2017, mutta sen aiheuttamat tuhot ovat valtaisia. Ihmisiä kuolee ja maapallo on vaarassa tuhoutua kokonaan. Päivämäärät ovat myös Portugalissa 13. toukokuuta 1917 ilmestyneen Fatiman Neitsyt Marian ennustamia.