Amber Heard pokasi Tesla-miljardöörin – olisi valmis uudelleen naimisiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Johnny Deppistä eroa hakenut näyttelijä Amber Heard sai viimein avioeronsa astumaan voimaan tammikuussa. Hänet on eron jälkeen jo yhdistetty malli Cara Delevingneen, ja nyt hän on alkanut tapailemaan miljardööri Elon Muskia.

Amber Heardin avioero on astunut voimaan vasta muutama kuukausi sitten, mutta nainen on nyt jo kertonut Daily Mail -lehden mukaan, että hän haluaisi mennä naimisiin Elon Muskin kanssa. Heard haluaisi asettua aloilleen Tesla-yrityksen toimitusjohtajan Elon Muskin kanssa ja perustaa hänen kanssaan perheen.

Amber Heard ja Elon Musk ovat olleet kiinnostuneita toisistaan jo pitkään, mutta he ovat vasta nyt uskaltaneet tuoda suhteensa julkiseksi. Heard ja Musk ovat lähipiirin mukaan hyvin onnellisia toistensa kanssa ja suunnittelevat vakavissaan heidän yhteistä tulevaisuuttaan.

Myös Elon Musk on ollut naimisissa aiemmin ja eronnut viime vuoden lopulla. Miljardöörin aiempia vaimoja ovat Justine Musk ja Talulah Riley, jonka mies on vienyt vihille kaksi kertaa. 45-vuotiaalla Muskilla on myös jo kuusi poikaa aiemmista liitoistaan.