Huippumalli karkotettiin Englannista: ”Tässä ei ole mitään järkeä”

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Naiset ympäri maailmaa ovat menneet sekaisin Jeremy Meeks -nimisestä rikollisesta, joka nousi uutisotsikoihin pidätyskuvansa ansiosta. Fotogeeninen mies sai pidätyskuvansa ansiosta jo vankilassa ollessaan rahakkaan sopimuksen mallitoimistosta.

32-vuotias Jeremy Meeks vapautui vankilasta lähes vuosi sitten, minkä jälkeen hän on ollut tiuhaan tahtiin kuvauksissa ja muotinäytöksissä mallina. Rikollistausta kuitenkin välillä seuraa häntä edelleen. Daily Mail -lehden mukaan Meeks karkotettiin Englannista, jonne hän oli tullut tekemään mallin töitä.

Meeksille oli sovittu useita töitä Lontooseen, jonne hän lensi vaimonsa ja managerinsa kanssa. Jeremy Meeks oli otettu lentokentällä kiinni eikä häntä oltu päästetty maihin lainkaan. Meeks oli lentokentällä odottelemisen jälkeen viety poliisien saattelemana uudelle lennolle takaisin Yhdysvaltoihin.

Jeremy Meeks julkaisi lentokentältä videon, jossa hänet saatetaan paluulennolle. Mies ihmettelee mitä hän on tehnyt väärin. Hän on vuosi sitten päässyt vankilasta, jossa hän on suorittanut rikoksistaan oikeuden määräämän tuomion. Silti häntä kohdeltiin lentokentällä kuin rikollista, joka tuli poliisien valvonnassa saattaa pois maasta.