Kaverukset poseerasivat yhteiskuvassa – kokoerosta nousi somekohu

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australiassa asuvat Georgia Gibbs ja Kate Wasley ovat parhaita ystäviä. Gibbs toimii myös mallina ja poseeraa toisinaan Wasleynkin kanssa. Wasleyn kanssa otetut kuvat saivat kuitenkin nopeasti sosiaalisessa mediassa negatiivista palautetta osakseen sen vuoksi, että naiset ovat niin eri kokoisia.

Ystävykset olivat This Morning -ohjelmassa keskustelemassa kritiikistä, jota heidän yhteiskuvansa sai osakseen. Kommentoijat olivat sitä mieltä, että Georgia Gibbs haluaa sen vuoksi poseerata kuvissa ystävänsä Kate Wasleyn kanssa, että hän itse näyttäisi vieläkin paremmalta ja hoikemmalta.

Wasley ja Gibbs kertoivat, että he eivät ajattele ollenkaan sitä, että he ovat eri kokoisia. Naisten mielestä ihmiset eivät ole tottuneet näkemään isompaa ja pienempää naista samassa mallikuvassa, minkä vuoksi heidän mieleensä tuleekin heti, että kuva on otettu vertailumielessä. Kaverusten mukaan vartalon koko ei kuitenkaan merkitse mitään vaan se onko ihminen onnellinen.

Exciting things are coming… 😍🤗👯💥 @ANY.BODY_CO #LoveAnyBODY

A post shared by GEORGIA MAE (@georgiagibbs_) on