Lumikuuro yllätti moottoripyöräpoliisit Räyskälässä – kuva kertoo kaiken

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen kevätsää on ollut viime päivinä todella erikoinen, sillä lumisateet ja auringonpaiste ovat paikoitellen vuorotelleet välillä jopa pari kertaa tunnissa. Talvirenkaat olisi lain mukaan jo pitänyt vaihtaa, mutta niiden kanssa on silti viisasta odottaa vielä hetki.

Nyt talvi on yllättänyt myös mootttoripyöräpoliisit, kun he olivat harjoittelemassa Räyskälässä. Lunta alkoi sataa ihan kunnolla ja lopulta myös poliisin kypärän visiiri oli lumen peitossa. Poliisit päättivät julkaista hauskasta tilanteesta kuvan sosiaalisessa mediassa.

– Tässä teille ”just nyt” terveiset meidän laitoksen moottoripyörämieheltä lämmittelyajoista Räyskälästä! Saa tossa kelissä jo jonkin verran ajaa lämmitäkseen. Joutu kyllä repeämään tolle visiirille, Kakkois-Suomen poliisi kirjoitti Instagram-kuvansa yhteydessä.