Mies kuvasi hämähäkkiä videolle – sitten se päätti hyökätä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä eläimet pääsevät säikäyttämään ihmiset kunnolla tekemällä jonkin yllättävän liikkeen. Nyt videolla nähdään pelottava tilanne, jossa hämähäkki säikäyttää kuvaajan kunnolla hyppäämällä suoraan kameraan.

Mies oli huomannut autossa, että hänen vesipullonsa päälle oli kiivennyt hämähäkki. Mies oli alkanut kuvaamaan hämähäkkiä videolle kunnes hämähäkki teki yllättäin todella odottamattoman liikkeen. Hämähäkki loikkasi suoraan kameraan ja sai miehelle sydämen kurkkuun.

Kukaan hämähäkkiä vierestä seuraava ei varmastikaan pystyisi kuvittelemaan, että hämähäkki hyppäisi ihmisen päälle. Kun mies päätti kuvata hämähäkkiä hieman lähempää, hämähäkki sai tarpeekseen ja hyppäsi vauhdikkaasti suoraan puhelimen kameraan kiinni.