Naisen ruohonleikkuu ei tuottanut tulosta – jotain olennaista puuttui

Koti & Asuminen Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmisiä on maailmassa joka lähtöön ja jo oma naapuri voi olla hyvin erilainen omilta tavoiltaan. Eräs utelias naapuri ei voinut olla kuvaamatta videolle tilannetta, jossa hän oli huomannut, että naapuritalossa asuva nainen yritti leikata nurmikkoa ilman, että ruohonleikkuria oli käynnistetty.

Naapuri oli ikkunasta katsoessaan huomannut, että naapurissa asuvan naisen nurmikonleikkuu ei tuota tulosta. Naapuri oli alkanut kuvaamaan huvittavaa tilannetta videolle huomatessaan, että lykättävän ruohonleikkurin virtajohto oli leikkurin ympärillä.

Nainen yritti leikata melko pitkäksi kasvanutta nurmikkoa, mutta sen sijaan hän onnistuikin vain tallaamaan ruohoa. Videolta ei käy ilmi, että huomaako nainen missään kohtaa antaa ruohonleikkurille virtaa, mutta videosta päätellen hän ei näe, että mikään olisi pielessä.

I think she's missing something 💡

Publié par Laf Out Loud Zuuloop sur dimanche 23 avril 2017